Afrika deckarna, Rebellerna och mysteriet i stallet, av Sara Brengesjö.

Boktips

Afrikadeckarna

Rebellerna och mysteriet i stallet
Sara Brengesjö
Semnos förslag

Elias och Sally är ledig från internatskolan för att fira jul, men ingen blir som de tänkt. I skogarna försöker rebellerna att ta över stora områden och vad är det som händer i stallet? Helt plötsligt får Sally inte tillträde dit? En mystisk man stryker omkring och det visar sig att en diamant blivit stulen och att en detektiv fått i uppdrag att hitta den. Barnen blir indragna i mysteriet. Afrikadeckarna är en helt ny serie, skriven av Sara Brengesjö, som växte upp i Zaire, dåvarande Kongo Kinshasa. Handlingen i boken utspelar sig i hennes uppväxtmiljö, även om historien är fiktiv. Boken vänder sig till åldersgruppen åtta till elva år och bjuder på annorlunda miljöer och mycket spänning!

Dagens fråga

Längtar du efter den första snön?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×