Hanaskog vände underläge

FOTBOLL Fyra mål på lite mer än en kvart gjorde att Hanaskog kunde vända ett underläge 0–2 till seger med 4–2 mot Åhus Horna– Vi visade moral och inställning under de sista 30 minuterna av matchen, säger Hanaskogs tränare Mikael Ekdahl.
Sport • Publicerad 9 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Fyra mål på lite mer än en kvart gjorde att Hanaskog kunde vända ett underläge 0–2 till seger med 4–2 mot Åhus Horna

– Vi visade moral och inställning under de sista 30 minuterna av matchen, säger Hanaskogs tränare Mikael Ekdahl.

Åhus Horna inledde matchen bäst och gjorde 0–1 genom Omid Shateri i den 23:e minuten. Strax efter paus blev det även 0–2 genom Tim Wasik.

Men sedan vaknade Hanaskog som gjort en riktigt fin höst. Albin Andersson reducerade till 1-2 i den 50:e minuten medan Fredrik Ottosson kunde kvittera efter en timmes spel. Hanaskog slutade inte där utan kunde med två mål av Berat Gjyrevci gå fram till seger med 4–2.

– Det första kom på straff medan det andra var ett riktig drömskott.

– Nu är målet att vi ska vara obesegrade i resten av matcherna. Vi har sex poäng upp till kvalstrecket så än lever hoppet, säger Ekdahl.