GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Högt valdeltagande och stor åtgång på SD:s valsedlar i Hässleholm

farstorp/Hässleholm – Puh, säger Jeanette Thelander, som var på plats i Farstorps skola redan 7.30 på söndagsmorgonen som röstmottagare för att ta emot de första som skulle rösta när vallokalen öppnade klockan 8.00.
Hässleholm • Publicerad 9 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Jenny Silvander, röstordförande i valdistrikt Hästveda västra, sköter vallokalen i Farstorps skola från öppning till stängning klockan 20 i kväll tillsammans med Jeanette Thelander.

Det har varit en del knorr bland de Hästvedabor som måste köra till skolan i Farstorp för att rösta.

I Stadshuset i Hässleholm har vallokalen varit öppen för förtidsröstning sedan den 22 augusti. Här kan man bara förtidsrösta, även på valsöndagen.

2 bilder
Jeanette Thelander tar emot röstkort på löpande band i Farstorps skola. Hon och Jenny Silvander, röstordförande i valdistrikt Hästveda västra, tjänstgör i vallokalen från start till stängning. Sedan är det dags att räkna alla röster.   Foto: Stefan Olofson
Fram till i dag, söndag middag har 6 350 förtidsröstat i Stadshuset i Hässleholm. Ann-Marie Palmgren har tjänstgjort som röstmottagare sedan starten den 22 augusti. - Vi har haft en jämn ström av röstande hela tiden, säger hon.Sverigedemokraternas vallistor har haft en strykande åtgång i vallokalen.   Foto: Stefan Olofson
Jeanette Thelander tar emot röstkort på löpande band i Farstorps skola. Hon och Jenny Silvander, röstordförande i valdistrikt Hästveda västra, tjänstgör i vallokalen från start till stängning. Sedan är det dags att räkna alla röster.   Foto: Stefan Olofson
Fram till i dag, söndag middag har 6 350 förtidsröstat i Stadshuset i Hässleholm. Ann-Marie Palmgren har tjänstgjort som röstmottagare sedan starten den 22 augusti. - Vi har haft en jämn ström av röstande hela tiden, säger hon.Sverigedemokraternas vallistor har haft en strykande åtgång i vallokalen.   Foto: Stefan Olofson
Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.