GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försökte få gratis pizza

OSBY Två flickor försökte få till sig gratis pizza på en restaurang i Osby.
Osby • Publicerad 11 september 2018 • Uppdaterad 30 november 2021

Två flickor försökte få till sig gratis pizza på en restaurang i Osby. De sa att de skulle komma tillbaka och betala senare. Men då fick de lämna mobiltelefonen som pant. Det tog lite tid men sen kom flickorna tillbaka till restaurangen och betalade för sig och kvitterade ut sin telefon.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.