GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gömde fotfil under tröjan

HÄSSLEHOLM Personalen på Coop Extra i Hässleholm såg hur en man gick och stoppade saker innanför tröjan under måndagsmorgonen.
Hässleholm • Publicerad 11 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Personalen på Coop Extra i Hässleholm såg hur en man gick och stoppade saker innanför tröjan under måndagsmorgonen. När han passerade kassorna utan att betala blev han hejdad och ombads att lyfta på tröjan.

Tröjan lyftes, och ut på golvet trillade bland annat en elektrisk fotfil. Men när han uppmanades att följa med tog han istället till flykten, och lyckades smita. Det är oklart om han lyckades få med sig något stöldgods från butiken.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.