GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fälld skyllde på polska grannar

Hässleholm • Publicerad 12 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En enig tingsrätt fäller mannen, och skriver i domen att bilden från fartkameran är tydlig, och att vid en jämförelse med körkorts- och passfoton är likheten ”så påfallande att det går att utesluta möjligheten att det skulle vara en annan person som fotograferats vid gärningstillfället”.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.