GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Nu är det slut på tramset i regionen”

Publicerad 12 september 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Patrik Jönsson, SD,  från Hässleholm är invald i trafikutskottet.
Patrik Jönsson, SD, från Hässleholm är invald i trafikutskottet.

– Jag har kontaktat både Henrik Fritzon, S, och Carl-Johan Sonesson, M, Fritzon ringde tillbaka och förkunnade sin vision om ett samarbete mellan S-C- och L. Men de är inte sugna på det och Socialdemokraterna tackar nej till vår invit, säger Patrik Jönsson.

Men när det gäller Moderaterna är Patrik Jönsson riktigt besviken.

Patrik Jönsson tycker att Moderaterna i regionen bör ta lärdom av Carina Wutzler, M, i Vellinge och Christian Sonesson, M, i Staffanstorp, båda kommunstyrelsens ordförande.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.