GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrottstjuv stal 20 trämasker

Broby Någon gång mellan den 13 augusti och den 13 september har ett inbrott genomförts i ett källarförråd på Snapphanegatan i Broby.
Östra Göinge • Publicerad 14 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Någon gång mellan den 13 augusti och den 13 september har ett inbrott genomförts i ett källarförråd på Snapphanegatan i Broby. Tjuven ska ha tagit sig in i förrådet genom att klippa upp ett gallernät.

Bytet ska enligt polisanmälan bland annat ha bestått av silverskedar, en skrivmaskin, en myntsamling och tjugo trämasker. De stulna prylarnas värde är okänt.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.