GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Grov våldtäktsman åkte fast efter tre år

Malmö • Publicerad 21 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: TT
Foto: TT

Kammaråklagare Johan Larsson berättar att 26-åringen dömdes till två månaders fängelse för att utan tillåtelse ha tagit sig in på hamnområdet i Göteborg.

– DNA-träffen är av graden 4+, det vill säga den starkaste träffen man kan få.

Åklagaren ställer därför mannen till svars för grovt olaga hot, misshandel och försök till olaga frihetsberövande.

– Den tilltalade har tidigare bott i Malmö. Han har fått avslag på en asylansökan. Vi har haft en ganska snabb utredning, och har ännu inte kunnat säkerställa mannens status vad gäller medborgarskap, säger Johan Larsson.

Anders IsbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.