Annons

Populär Källner byter lokal

Hässleholm Intresset för att lära sig kallprata är uppenbarligen stort. Niklas Källners författarbesök flyttas nu till Röda salongen för att fler ska få plats.
Hässleholm • Publicerad 21 september 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Niklas Källner kan konsten att kallprata. Foto: TT
Niklas Källner kan konsten att kallprata. Foto: TT

Och bilen går bra? Det är titeln på Niklas Källners senaste bok, där han ger handfasta råd om den svåra konsten att kallprata.

På tisdag, den 25 september, klockan 18 gästar han Hässleholm kulturhus och då intresset varit stort kommer han att prata i Röda salongen istället för Blå, vilket innebär att fler biljetter har släppts.

Annons

Journalisten Niklas Källner blev känd genom Skavlan, där han visar prov på sin förmåga att få människor att öppna sig.

Han har även skrivit boken Tills man dör lever man och kan just nu ses som en av programledarna i SVT-programmet Arvinge okänd.

Under sitt besök i Hässleholm kulturhus delar Niklas Källner med sig av sina bästa tips på hur man fixar kallpratet – som är ett viktigt kitt för goda relationer.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons