Annons

IP-Onlys vd till Nedanbäck

NEDANBÄCK I somras skickade tre lokala fiberföreningar i Östra Göinge en skrivelse till IP-Only, där de krävde svar på hur det blir med fiber på landsbygden i de norra delarna i kommunen.
Östra Göinge • Publicerad 24 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

I somras skickade tre lokala fiberföreningar i Östra Göinge en skrivelse till IP-Only, där de krävde svar på hur det blir med fiber på landsbygden i de norra delarna i kommunen.

Ingrid Persson på Nedanbäcks gård, en av de drivande krafterna lokalt, berättade för Norra Skåne att de var arga och besvikna över att det fortfarande inte är fiber på gång i trakten – trots att mycket arbete lagts ner lokalt.

Annons

– Vi måste visa att vi är missnöjda, vi kan inte vänta, sa Persson om skrivelsen, som inkluderade en inbjudan till IP-Onlys vd Frida Westerberg.

Och nu berättar Persson att de har fått svar på inbjudan.

– Ja, IP-Onlys vd Frida Westerberg kommer hit på måndag (läs idag) klockan 18.30. Det känns som ett steg i rätt riktning. Då hoppas vi får tydliga besked, säger Persson.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons