GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stal 17 paket hudkräm

Broby Apoteket i Broby har efter en inventering polisanmält att 17 förpackningar hudkräm försvunnit någon gång under förra veckan.
Östra Göinge • Publicerad 26 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Apoteket i Broby har efter en inventering polisanmält att 17 förpackningar hudkräm försvunnit någon gång under förra veckan. Hudkrämen beräknas ha ett sammanlagt värde om cirka 1 900 kronor.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.