GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Mystisk” man hade kniv

Broby På torsdagsförmiddagen noterades hur en bil utanför Ica i Broby uppträdde ”mystiskt”, enligt polisanmälan.
Östra Göinge • Publicerad 28 september 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

På torsdagsförmiddagen noterades hur en bil utanför Ica i Broby uppträdde ”mystiskt”, enligt polisanmälan. Polisen åkte till platsen och när de kontrollerade personen i bilen, en man i 35-årsåldern, upptäcktes en kniv. Kniven beslagtogs och mannen misstänkts nu för brott mot knivlagen.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.