Annons

Kvinna hittad död i Bromölla

Publicerad 30 september 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Polisens kriminaltekniker arbetar bakom avspärrningarna i ett skogsområde vid vattentornet i Bromölla efter att en kvinna i 30-årsåldern har hittats död. Polisen har gripit en man misstänkt för mord. Mannen befann sig i närheten och grips, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson. Polisen larmades 08.28 på söndagen. 
Foto: Johan Nilsson / TT
Polisens kriminaltekniker arbetar bakom avspärrningarna i ett skogsområde vid vattentornet i Bromölla efter att en kvinna i 30-årsåldern har hittats död. Polisen har gripit en man misstänkt för mord. Mannen befann sig i närheten och grips, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson. Polisen larmades 08.28 på söndagen. Foto: Johan Nilsson / TT

Kvinnan påträffades avliden utomhus vid 09.30-tiden på söndagen och man misstänker att ett misstänkt grovt våldsbrott inträffat.

Omständigheterna kring händelsen bedöms av polisen inledningsvis som oklara. En man i 18-års åldern är anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Annons

Enligt Kim Hild, informatör vid Skånepolisens ledningscentral försöker polisen nu hitta eventuella vittnesuppgifter.

– Det handlar just nu om att knacka dörr i närområdet, säger hon.

En teknisk undersökning gjordes på platsen som var avslutad vid halv fyra tiden. Anhöriga till kvinnan har underrättats.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons