Maj-Britt Nordqvist, Karin Sundberg, Inge Persson och Björn Clausen är trogna medlemmar. Till höger ordförande Marianne Lundkvist, Vinslövs Bangolfklubb Foto: Hans Bryngelson

Bangolfklubb efterlyser fler spelare

vinslöv Nu är bangolfen åter igång i källaren på Hedbergshuset. Den nya styrelsen efterlyser fler medlemmar och berättar att man snyggat till i lokalerna.

Det pågår spel när tidningen kommer ner i källaren på måndagsmorgonen. Det är de lite äldre medlemmarna i Vinslövs bangolfklubb som tävlar.
Klubbens nya ordförande Mariane Lundkvist berättar att man snyggat till lokalerna. Tavlor pryder nu väggarna och nya skyltar har placerats vid banorna. Dessutom har banorna ångtvättats.
– Vi har gjort det lite mer hemtrevligt, säger ordföranden och berättar att man för tillfället har mellan 25 och 30 medlemmar, men att man önskar bli fler.
Förutom medlemmar har allmänheten tillgång till banorna varje lördag mellan klockan 13.30 och 18. Banorna hyrs också av andra grupper under veckorna. Det kan vara privatpersoner i grupper om minst fem personer som kanske ska ha kalas eller företag som bjujder sina anställda eller kunder på en stunds avkoppling.
– Nu hoppas vi att fler ska upptäcka dessa inomhusbanor och bli medlemmar i vår klubb, säger Marianne Lundkvist avslutningsvis innan hon går ut på sin runda bland banorna.

Dagens fråga

Har du åkt taxi senaste månaden?

Loading ... Loading ...