GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Döms för cannabisinnehav

BJÄRNUM En drygt 20-årig man döms av Hässleholms tingsrätt till 40 dagsböter à 50 kronor, totalt 2 000 kronor, för ringa narkotikabrott.
Hässleholm • Publicerad 2 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En drygt 20-årig man döms av Hässleholms tingsrätt till 40 dagsböter à 50 kronor, totalt 2 000 kronor, för ringa narkotikabrott. Dessutom ska han betala 800 kronor till brottsofferfonden.

Mannen hade drygt två gram cannabis på sig när polisen kontrollerade honom i somras och erkände gärningen.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.