Annons

From fartsyndare fick storbot

Hässleholm En man hemmahörande på en av Stockholms finaste adresser fastnade på en av trafikverkets fartkameror i Vankiva den 30 mars i år och dömdes under onsdagen av Hässleholm tingsrätt, mot sitt nekande, att betala 4 000 kronor i böter.
Hässleholm • Publicerad 4 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man hemmahörande på en av Stockholms finaste adresser fastnade på en av trafikverkets fartkameror i Vankiva den 30 mars i år och dömdes under onsdagen av Hässleholm tingsrätt, mot sitt nekande, att betala 4 000 kronor i böter.

Mannen som körde sin BMW X3 i 110 kilometer i timmen på 70-väg hävdade att han inte alls befann sig i Vankiva utan i kyrkan när fortkörningen begicks och att det varit någon annan som liknade mannen som körde bilen. Tingsrätten som jämfört bilderna från kameran med mannens passfoto menar att det står utom tvivel att det är mannen som körde bilen.

bjahol
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons