IFK tog viktig seger

Sport IFK Hässleholm tog tre viktiga poäng i sin kamp om ett nytt kontrakt då de besegrade Bromölla hemma på Österås med 1-0.
Sport • Publicerad 4 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

IFK Hässleholm tog tre viktiga poäng i sin kamp om ett nytt kontrakt då de besegrade Bromölla hemma på Österås med 1-0. Mike Andrew gjorde målet på matchens sista spark i den 93:e minuten. Anderson slog ett inlägg in i straffområdet som Andrew tog emot och behärskat placerade bakom Bromöllamålvakten.

IFK hade det mesta av spelet i den första halvleken. Både Lucas Johnsson och Mohammed Hamdan var pigga framåt och det skapades ett flertal bra chanser.

I den andra halvleken öppnade spelet upp sig. Båda lagen hade chanser till ett segermål men först i den tredje minten som IFK fick utdelning.