GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

130 miljoner för ombyggd skola

Hässleholm Omkring 130 miljoner. Så mycket kostar ombyggnad av Jacobsskolan i Hässleholm. I den summan ingår också byte av ventilationsanläggning.
Hässleholm • Publicerad 10 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Tekniska nämnden beslutade på tisdagen att anta ett anbud för om- och tillbyggnaden av Jacobsskolan. Generalentreprenaden tillfaller Göinge Bygg- och Fastighets AB efter deras bud på drygt 105 miljoner. Till detta kommer 18 miljoner för ventilation på Jacobsskolan.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.