Annons

Stora artister på små platser

Osby OsbyKristian Anttila uppträder i Osby den 15 oktober klockan 18.
Osby • Publicerad 12 oktober 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Kristian Anttila kommer till Osby på måndag den 15 oktober. FOTO: PRESSBILD
Kristian Anttila kommer till Osby på måndag den 15 oktober. FOTO: PRESSBILD

Osby

Kristian Anttila uppträder i Osby den 15 oktober klockan 18.00 på fritidsgården Pulsen i Osby. Tvåpersonsrockbandet Syndromet är förband.

Annons

Konserten är ett led i Kristian Anttilas strävan att utforska geografin. Troligen är han den svenska popartist som spelar flitigast utanför de större svenska städerna.

Med en stark vilja att komma närmare sin publik besöker han Pajala och Dorotea, Karlstad och Växjö lika ofta som Stockholm och Göteborg. Men nu är det Osbys tur.

Konceptet är enkelt – en gitarr, en röst och en samling nutida svenska popklassiker. De avskalade konserterna ger en ny sida av Anttila – friare och mer berättande.

Syndromet är tvåpersonsrockbandet som blandar svenska texter om det viktigaste de vet med den intensivaste rockmusik de kan frammana.

Både Lisa och Mattias är erfarna musiker med mängder av band och spelningar runt om i Europa och USA bakom sig och nu samlar de sina krafter i Syndromet.

Detta arrangemang anordnas av ABF Skåne Nordost och Kultur och fritid Osby kommun. Konserten är gratis.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons