Annons

Vinslöv föll mot starkt Kärra

Sport • Publicerad 13 oktober 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Ett fall framåt spelmässigt - men inga poäng. Vinslöv föll med 2527 mot Kärra. Foto: Stefan Sandström
Ett fall framåt spelmässigt - men inga poäng. Vinslöv föll med 2527 mot Kärra. Foto: Stefan Sandström

Nära men ändå ganska långt ifrån – så skulle man kunna sammanfatta VHK:s lördagseftermiddag.

Hemmalaget spelade jämnt med topplaget Kärra men slutresultatet var ändå logiskt. Vinslövs offensiva missar och felbeslut blev kostsamma.

Annons

Sista gången Vinslöv var i ledning var vid ställningen 5–4 efter nio minuter. Sedan ryckte Kärra ifrån med tre bollar och släppte aldrig ikapp VHK igen.

Inte för att det saknades möjligheter:

* Som vid 18–20 när VHK verkligen var på gång – och Elias Holmström åkte på en utvisning.

* Som när Albin Mesanovic satte 23–24 från linjen samtidigt som Kärra var en man mindre – men i nästa anfall gjorde Max Broman 23–25 ribba-mållinje-in...

Vinslöv vägrade släppa taget och när Ludwig Rosenbergs underarmsskott gav 24–25 med fem minuter kvar fick hemmapubliken förnyat hopp.

Men två mål av gästerna satte punkt för matchen.

Vinslövs femmålsskytten Emil Schuster var besviken.

– Klart det är surt men vi gör ändå en bra match. De är fruktansvärt bra men jag tycker ändå vi är nära i slutet, men så gör vi något misstag och då rycker de och där går matchen.

Vad är det som Kärra gör bra?

– De har rätt bra koll på oss i vårt uppställda spel. De är stora och starka och så får de några kontringar. De är bra lite överallt tycker jag. Vi missar lite mycket och de sätter sina skott, det är småsaker som avgör så det är jättetråkigt.

Annons

Att falla med flaggan i topp är ingenting som avspeglar sig i en tabell men VHK borde ändå kunna gå stärkta ur matchen mot Kärra.

– Jag har ju tippat dem i toppen, dels för att de har haft samma lag i ett par år och är samspelta. Deras högernia Erik Nylén är ju fantastiskt duktig, jag tycker ändå att vi har hyfsad koll men det är små marginaler, säger Peter ”Cassa” Jönsson.

Läs mer om matchen i måndagens Norra Skåne.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons