GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna attackerad av lös hund

vinslöv En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats efter att en kvinna i 50-årsåldern blivit biten i benet av en hund som sprang lös i söndags förmiddag.
Hässleholm • Publicerad 15 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats efter att en kvinna i 50-årsåldern blivit biten i benet av en hund som sprang lös i söndags förmiddag.

Händelsen inträffade i Vinslöv, i närheten av Lommarp. Hundens ras framgår inte av polisanmälan, inte heller vem som ansvarade för hunden vid tillfället för attacken.

Polisen har dock uppgifter om ägaren, men ingen är formellt misstänkt i nuläget. Kvinnan fick söka vård för sina skador.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.