Annons

Ny kvinnofrukost I Vinslöv

Vinslöv Lördag den 20 oktober är det dags för höstens andra Kvinnofrukost i Hedbergshuset.
Hässleholm • Publicerad 16 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Lördag den 20 oktober är det dags för höstens andra Kvinnofrukost i Hedbergshuset.

Det är Nätverksgruppen som tillsammans med kyrkorna i samhället inbjuder till de här samlingarna. Efter att man njutit av en frukostbuffé lyssnar man till dagens föreläsare.

Annons

Den här gången kommer Johanna Orup, Lund. När hon var 13 år blev hon sjuk i anorexi och de följande 12 åren blev en kamp vid allt matintag. Det var en stenhård kamp mot sjukdomen, vården och även för att resten av familjen skulle fungera. Hör Johanna och hennes mamma berätta om mardrömmen som var nära att ta Johannas liv.

Temat för frukosten är: ”Det är för att du är för tjock”. Det har också blivit titeln på den bok som Johanna har skrivit.

Anmälan görs till pastorsexpeditionen eller Missionskyrkans expedition senast torsdag den 18 oktober. Tiden för samlingen är 9.00-11.00.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons