Glimma höll undan

Sport • Publicerad 18 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Glimma var på väg mot första periodpausen med 2-0 i ryggen. Då small det två gånger på tio sekunder bakom Limhamns målvakt, och plötsligt stod det 4-0 till göingarna.

Ändå höll det på att bli onödigt nervöst innan segermarginalen till slut skrevs till fem mål, 3-8.

– Vi hade väldigt bra utdelning i första perioden. Den är maximal, säger tränare Johan Sandmark.

Efter 31 minuter gjorde Limhamn 2-5, och minuten senare 3-5. När Joel Fantenberg direkt efter förpassades till utvisningsbåset ordnade hemmalaget snart fram en straff – som dock Nick Kent i Glimmamålet räddade.

Då vände det igen.

Innan perioden var slut hade Glimma satt 3-6, och under den avslutande perioden kom också 3-7 och 3-8. Det sista målet med sekunder kvar av matchen.

– I sista perioden är det inget snack. Vi kontrollerar händelserna och spelar bort Limhamn enligt skolboken, säger Sandmark och ger extra beröm till sin målvakt.