Annons

Späckat program för lediga elever

Osby • Publicerad 26 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Höstlovet är här och Osby kommun presenterar ett matigt aktivitetsprogram. Den här helgen är det spelkonvent på Pulsen med LAN och andra spel. Sen rullar det på med teater i Medborgarhuset i Lönsboda och reflexjakt i Osby och graffitiworkshop på fritidsgårdarna.

Det blir även föreläsning om dinosaurier och höstpyssel på biblioteket i Osby. Sagostund, halloweensminkning och dramakurser står också på programmet, liksom möjligheten att skriva och producera egna låtar.

Annons

För den som vill spela bowling, åka skridskor eller bada är det höstlovet ett utmärkt tillfälle. Simhallen erbjuder bland annat den uppblåsbara hinderbanan Aquatrack. Ishallen har extraöppet och i bowlinghallen är det höstlovsbowling.

På Borgen är det höstlovsbio hela veckan.

Sen får man ju inte glömma att det egentligen heter läslov – och då bör man ju ägna sig en del åt att läsa även om man är ledig från skolan.

Hela programmet finns på osby.se.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons