Bara den som vandrar nära marken, av Elisabeth Norlander, Jan Inge Hall, Gynux.

Boktips

Bara den som vandrar nära marken

En sjunga-med-bok
Elisabeth Norlander
Jan Inge Hall
Gynux
Bornelings

Denna bok, i serien sjunga-med-bok, vänder sig till barn i förskoleåldern. På varje uppslag finns fina illustrationer, som passar till texten i Jan Inge Halls sång. Låt oss aldrig bli så stora att vi inte ser de små. Larven som kryper och myran som stretar och barn som lär sig gå. En riktigt bra text är det också och på sista uppslaget finns sången till noter, så att barn och vuxna kan klämma i och sjunga tillsammans medan de ”läser” boken. En sagostund som bjuder på glädjetoner!

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Ska du på festival i sommar?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar