Annons

HHF var minst ett nummer för litet

Sport Hässleholms HF åkte på storstryk i bortamötet med Helsingborgs HK. matchen vanns av hemmalaget med hela 39–29, halvtid 22-10.
Sport • Publicerad 29 oktober 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Vi har en tendens att hamna i lite djupa dalar under matcherna och detta hände i första halvlek den här gången, menade HHF-tränaren Andreas Eriksson.

Första tio minuterna höll Erikssons manskap jämna steg men sedan ryckte hemmalaget och hade redan i paus skaffat sig hela tolv bollar upp.

Annons

– Lite för mycket att inte vilja ta eget ansvar i matchen utan lita på att någon annan skall göra det och då rinner det snabbt iväg, tyckte Andreas Eriksson.

Lite mer positivt blev det under den andra halvleken när HHF till och med vann den med ett par bollar.

– Tycker att vi rycker upp oss samtidigt som Helsingborg förstås spelar av matchen en del, ansåg HHF-tränaren som berömde sin vänsternia Emil Jensen som blev bäste HHF-skytt med sina tio mål.

– Även debuterande junioren William Binkowaski gjorde det riktigt bra både framåt och bakåt.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons