Annons

Lönsboda vann i förlängningen

Sport • Publicerad 29 oktober 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det började annars inte särskilt bra för Lindhe & co som kom i underläge med 0–2 i den första perioden.

– Men det fanns chanser åt bägge håll och bland annat hade vi skott i ribban, menade Lönsbodatränaren som snabbt fick se en målmässig upphämtning i mellanperioden.

Annons

Redan efter 24 sekunder sköt André Bengtsson reduceringen, assisterad av just Lindhe, och efter 9.13 gjorde Lukas Björkheim 2–2.

– Från och med andra perioden gör vi det riktigt bra, ansåg Tobias Lindhe som i slutakten fick se William Enkvist sätta ledningsmålet till 3–2 efter 2.44.

Helsingborg kvitterade fem minuter senare och sedan hade bägge lagen möjligheter att avgöra matchen under ordinarie speltid.

– Skönt att det är vi som tar extrapoängen, menade Lindhe som speciellt berömde försvarsspelet i sitt lag.

– Defensivt gör laget det riktigt bra den här gången.

Duktige Lönsbodakeepern Emanuel Pamp räddade exempelvis 27 av 30 Helsingborgsskott och i övrigt steg Fabian Olofsson in på en något ovan centerposition och var alldeles utmärkt i denna roll.

– Alfred Svensson gör också en mycket bra match speciellt defensivt och vinner massvis med närkamper, berömde Tobias Lindhe.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons