Lillemor Svensson och Anna-Greta Magnusson, båda från Osby, går och tittar på mössor på marknaden i Osby. FOTO: SUSANNE GÄRE

Höstmarknad på torget i Osby

OSBY Mössor, vantar och fårskinn var stående inslag på marknaden i Osby på fredagen.

I det milda höstvädret var det trivsamt att gå och titta på alla marknadsstånden när det var marknad i Osby på fredagen. Väskor, plånböcker, varma vinterkläder fanns att köpa liksom godis och allt annat möjligt. De stående besökarna på fredagarna Nedabäcks och Hugins fisk var också på plats.
Två osbybor som stod och funderade på att köpa mössa var Lillemor Svensson och Anna-Greta Magnusson. De bor mitt i stan och passade på att ta en tur på marknaden efter att ha ätit våfflor och druckit kaffe.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Tränar du regelbundet på gym?

Loading ... Loading ...