En person biten av hund

Tyringe En lösspringande hund bet en person i Tyringe under fredagseftermiddagen.

Strax efter klockan 14 på fredagseftermiddagen blev en person biten av en större lösspringande hund. När polisen kom till platsen, korsningen Hemvärnsgatan-Norregårdsvägen, hade en privatperson bundit fast hunden.

– Personen blev biten i benet och ambulanspersonal var på plats, men exakt hur skadad personen blev vet jag inte. Det ska även ha varit ytterligare en person i sällskap med den bitna, men om den personen också blivit biten är oklart, säger Fredrik Bratt som är kommunikatör på polisens ledningscentral.

Polisen har hållit förhör med de inblandade, och händelsen är rubricerad som brott mot lagen om tillsyn av hundar.

– I nuläget vet jag inte om den här hunden gjort något liknande tidigare, vi får vänta och se när anmälan är helt klar, säger Fredrik Bratt.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Vill du ha sommar- och vintertid?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar