Annons

Mesanovic levererar på tuff linjeposition

Sport • Publicerad 9 november 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Vinslöv har det väl beställt på de flesta platserna i laget. Särskilt bra är det när det gäller den tuffa positionen som mittsexa där VHK-tränaren Peter ”Cassa” Jönsson har Albin Mesanovic, Elias Holmström och Oscar Paulin att laborera med. I senaste matchen mot Ankaret stod Mesanovic och Holmström för 17 av Vinslövs 33 mål.

– Jag fick chansen i slutet av den första halvleken och då det gick bra fick jag fortsätta efter paus. Då Ankarets spelare var mindre än våra så passade det mig bra, säger Mesanovic.

Annons

Som började spela handboll hemma i Åhus. Där gick det gick så bra att det visades intresse från den mäktiga grannföreningen IFK Kristianstad.

– Jag spelade ett år med IFK-juniorerna och sedan ett i IF. Men då jag inte fick så mycket speltid vände jag tillbaka till Åhus, berättar Mesanovic som förra hösten kom till Vinslöv.

– Tycker att jag utvecklats som spelare här, bland annat så har fysiken blivit bättre. Klubben har dessutom en duktig tränare i Peter ”Cassa” Jönsson.

Mesanovic tycker att årets trupp är något vassare än den i fjol.

– Vi tappade Robin Håkansson men han har ersatts med flera spelare med många fina kvaliteter.

Vinner ni i kväll mot Farmen?

– Det är dags för det. Det tog alldeles för lång tid i fjol, säger Mesanovic vars Vinslöv då fick vänta på första hemmasegern till veckan innan jul.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons