Annons

Ore segertippat på Solbacken

Sport • Publicerad 9 november 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Abrahamsson hade sett fram emot en Skånetta med tre Göingelag.

– Det hade kunde blivit lite roligt med hemmamatcher då vi kunde toppat laget och bantat några killar. Men nu när det bara blev en match så finns det ingen mening med det.

Annons

Ore har en bred trupp och får räknas som storfavorit till segern i kväll på Solbacken.

Vinslövsklubben har en stor trupp med nästan två brottare i var och en av de sex klasser som seriebrottningen numera består av. Dessutom har de lånat in Teo Jönsson från Brobyklubben Viking.

– Man kan knappt kalla honom för inlånad då han tränar med oss, säger Abrahamsson.

Som ändå har stor respekt för motståndet.

– Ballingslöv har flera brottare av god kaliber. Jag är osäker på vilken status bröderna Plato har. De har ju båda varit skadade i höst.

– Samtidigt tror jag Ballingslöv gynnas av att det bara är två matcher i serien. Det gör chansen till att skrälla är större.

Abrahamsson fick nyligen ett kvitto på vad hans lag kan med andraplatsen i Fyrstadsbrottningens B-grupp med segrar både mot Björnekulla och Malmö Tigers.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons