GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Före detta elitbrottare i krogbråk

Malmö En före detta landslagsbrottare och hans släkting hamnade i ett krogbråk i Malmö. Nu döms släktingen för våldsamt motstånd medan elitbrottaren frias.
Malmö • Publicerad 13 november 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

2016 kallades polis till en krog i Malmö. Det var nära stängningsdags och en ordningsvakt hade bett en man att hänga in sin rock i garderoben.

Lena BreitnerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.