Annons

Olofsson vann i Höganäs

BOWLING Goliat Olofsson startade sist av alla i U23-tävlingen i Höganäs.
Sport • Publicerad 15 november 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Goliat Olofsson startade sist av alla i U23-tävlingen i Höganäs. 59:an-spelaren rundade helt fältet och vann i tävlingens sista slag.

Tävlingen i Höganäs var säsongens andra av totalt tre U23-tävlingar i Skånehallarnas regi. Dessa tre U23-tävlingar är indelade i två klasser baserat på snitt. En klass över 165 och en klass under 165. I klassen över 165 ledde BK Hovets Casper Olsson fram till tävlings sista start med 1461 inkl. hcp.

Annons

Men i tävlingens sista start fanns bl a en handfull juniorer från 59an som ville utmana Caspers ledarresultat.

Casper fick se sig passerad av Goliat Olofsson när han gått i mål på 1486. Starka insatser blev det även på tvillingbrorsan William (1414), storebror Rasmus (1394) och Eliaz Olsson (1392).

Dessa slagningar i tävlingens sista start innebar seger för Goliat, tredjeplats för William, fjärdeplats för Rasmus och femteplatsen till Eliaz. Jacob Blad spelade också i tävlingen. Hans bästa slagning blev 1284, och en placering lite längre ner i resultatlistan.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons