Annons

Malmö FF värvar från Bois

Sport Malmö FF har redan börjat bygga inför 2019. Och först ut är offensiva mittfältaren Adi Nalic från Landskrona Bois som skrivit på ett fyra-årskonstrakt med klubben.
Sport • Publicerad 16 november 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Adi Nalic. Foto: Malmö FF
Adi Nalic. Foto: Malmö FF

– Vi har följt honom ett bra tag. Han har senast varit i Landskrona som har haft det tufft men där han ändå har gjort en bra säsong. Han har spetsegenskaper inom avslut och teknik som är väldigt spännande. säger Daniel Andersson till mff.se.

Moderklubben är Mjällby AIF men Adi Nalic kommer senast från Landskrona Bois där han under sitt första år hjälpte laget upp till Superettan.

Annons

Han spelar främst som offensiv mittfältare men fungerar även på anfallet.

– Jag är en individuellt skicklig spelare, som samtidigt är en bra lagspelare. Mina största styrkor är min teknik och arbetskapacitet. Jag jobbar mycket både offensivt och defensivt och rör mig på stora ytor över hela planen, säger Ali Nalic till mff.se.

I år har Ali Nalic stått för för fem mål och åtta målgivande passningar på 27 matcher för Landskrona Bois. Och att skriva på för Malmö FF var inget svårt val för Ali Nalic:

– MFF är Sveriges största klubb och när jag hörde om intresset var det ett ganska lätt val. När jag var yngre såg jag en del MFF-matcher. Här ska jag spela en dag, tänkte jag. Att jag nu ska få spela framför supportrarna på Stadion, det är lite av en dröm.

https://twitter.com/Malmo_FF/status/1063372966350725120

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons