Annons

Vinslövs HK har ny tvåa i sikte

Sport • Publicerad 30 november 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
”Cassa” Jönsson ser ljust på tillvaron. Foto: Stefan Sandström
”Cassa” Jönsson ser ljust på tillvaron. Foto: Stefan Sandström

Förra säsongen förlorade VHK båda mötena med Göteborgslaget, 19–30 borta och 24–29 hemma. Men det är inte samma lag som väntar i kväll i Lundby Strand.

– Nej, de har bytt hur mycket folk som helst jämfört med förra säsongen. Jag tror bara där är en eller två spelare kvar från startuppställningen, säger Peter Jönsson.

Annons

Warta har fått klen utdelning så här långt och bara vunnit en gång på åtta försök.

– De har ändå bra spelare så jag är lite förundrad över att de har startat som de gjort. De är rätt individuella, och därför lite farliga. Jag tror att de kommer att höja sig – men förhoppningsvis inte redan mot oss.

Ett formstarkt Vinslöv har fem raka utan förlust med sig i bagaget till Göteborg. Egentligen finns inga orosmoln på den rödgula himlen.

Eller?

– Det enda problemet är att vi just nu har tre frågetecken. Albert Cervin och Emil Schuster är inte tillbaka i träning ännu men jag hoppas att de kommer i dag (torsdagsträningen). Vi tål ju inte hur mycket som helst, säger ”Cassa”.

Försvarsspelet har varit ryggraden i VHK-spelet men Peter Jönsson har uttryckt att där finns mer att hämta i offensiven.

– Vi har gnuggat lite grejer i veckan men samtidigt får man inte den där sista tajmingen när allt folket inte är på träningarna. Sedan har vi också provat ett lite annorlunda spel, säger ”Cassa” som vill ha något att plocka fram ur bakfickan.

– Vi får göra det bästa av situationen och åka upp och hämta två poäng.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons