Annons

Lena spelade hem ett brons

BANGOLF Inomhus-SM avgjordes i Munktellarenan i Eskilstuna i helgen och Sjöviken, som bara hade två spelare till start, fick med sig en medalj hem.
Sport • Publicerad 3 december 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Inomhus-SM avgjordes i Munktellarenan i Eskilstuna i helgen och Sjöviken, som bara hade två spelare till start, fick med sig en medalj hem. Det var Lena Nilsson som i damernas oldtimersklass lade beslag på bronsplaketten, men det kunde blivit bättre än så.

Inför det avgörande finalvarvet låg hon i delad ledning med Malmös Annelie Lundell (som också vann klassen), men Lena Nilsson tappade sex slag och föll ner till tredje plats.

För en dryg månad sedan lämnade Peter Ericsson Sjöviken för Olofström och han fick en flygande start för sin nya klubb. Med ett slags marginal vann han nämligen herrarnas oldtimersklass.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons