Annons

Derby i första träningsmatchen

FOTBOLL Både Hässleholms IF och IFK Hässleholm har gjort klart med stora delar av sitt träningsspelande till våren.
Sport • Publicerad 6 december 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Både Hässleholms IF och IFK Hässleholm har gjort klart med stora delar av sitt träningsspelande till våren. Och det mest intressanta är att träningsmatchandet inleds med ett derby lagen emellan fredagen den 1 februari klockan 19.

För IFK fortsätter sedan de två kommande helgerna med matcher mot Sölvesborg och Halmia på hemmaplan, innan de ställs mot division ett-laget Kristianstad FC på bortaplan den 22 februari. Sedan har de även klart med hemmamatcher mot Nosaby och Gnosjö veckorna efter det.

Annons

För HIF väntar Bromölla efter premiärträningsmatchen mot IFK och sedan står tre mycket tuffa matcher på programmet, då är det nämligen Svenska cupen som gäller för de grönvita. Exakt i vilken ordning de ska möta Djurgården, Elfsborg och Frej är inte klart ännu.

Efter de matcherna blir det på pappret lite enklare motstånd för HIF i form av Bjärnum och Markaryd innan det blir matcher mot Nosaby och division ett-laget Lunds BK.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons