Trängde annan lastbil och smet

Killeberg

En trafikincident med två lastbilar inblandade har anmälts till polisen. Vid 10-tiden på torsdagen ska en lastbilschaufför färdats på riksväg 23 i norrgående riktning. I höjd med infarten till Killeberg, samtidigt som vägen skiftar från två- till enfilig, blev lastbilen omkörd av en annan lastbil. I det trånga utrymmet stötte lastbilarna ihop. Därefter valde chauffören som körde om att fortsätta sin färd och därmed avvika från platsen. Den omkörda lastbilen fick skador på hyttens vänstra sida och chauffören ska enligt polisanmälan om smitning inte hunnit uppfatta registreringsnumret på lastbilen som misstänks ha orsakat kollisionen.

Senaste nytt omOsby

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Eurovision: Skulle Sverige ha vunnit?

Loading ... Loading ...