Annons

Tycker om politiker som står fast vid sitt

Krönika När du läser dessa rader vet vi förmodligen vad Stefan Löfven har sagt till talmannen och hur processen med att bilda regering nu går vidare.
Hässleholm • Publicerad 11 december 2018 • Uppdaterad 14 december 2021

När du läser dessa rader vet vi förmodligen vad Stefan Löfven har sagt till talmannen och hur processen med att bilda regering nu går vidare.

Annons

Nog om detta. Vi byter ämne. Det sägs att människans bästa vän är hunden. Det är sant. Jag har för ett halvår sedan begåvats med omplaceringshunden Leffe. Han är min allra bästa vän. Hans bruna bedjande ögon får mitt hjärta att smälta sådär en sjuttioelva gången om dagen. Och jag blir varm av glädje när han kommer skuttande mot mig glatt leende (ser det ut som) med öronen flaxande. Vi är den fjärde familjen han flyttat till under sitt femåriga hundliv. I början var han stressad och otrygg. Inte undra på det. Idag är han trygg och lugn, men fylld av energi (väldigt mycket) och livsglädje.

Resultatet från studien kommer att kunna användas vid fortsatt forskning inom flera områden, exempelvis kring samspelet mellan människor och djur, djurskydd, människors hälsa och subjektiva välbefinnande, rapporteras det vidare.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons