GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frankrike vann EM-finalen

Handboll Vive la France! Frankrike är Europamästare i handboll efter 24-21 i finalen mot Ryssland inför 14 000 fanatiska åskådare i Paris.
Sport • Publicerad 17 december 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Frankrike är Europamästare i handboll. Foto: TT
Frankrike är Europamästare i handboll. Foto: TT

Men bakom siffrorna var det oerhört dramatiskt.

Pineau lämnade planen i tårar.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.