Krister Persson och Laila Josefsson är klassfarfar respektive klassmormor på Ljungdalaskolan i Hässleholm. Marlene Baeck.
Marlene Baeck och Krister Persson med var sin ukulele. Här sjungs det sånger på bland annat skånska, arabiska och tyska.
Krister Persson och Laila Josefsson hälsar på i slöjdsalen där Annika Martinsson är lärare. Samtidigt måste man hälsa på sköldpaddan Ronaldo.
Krister Persson får sig ett mål mat de dagar han är klassfarfar. Här kollar han vad Ljubinka Lakicvic och Marita Gunnarsson lagat till.
Laila Josefsson har hittat en lugn läshörna tillsammans med Majken Ekström.
Krister Persson och Laila Josefsson är klassfarfar respektive klassmormor på Ljungdalaskolan i Hässleholm.
Krister Persson och Laila Josefsson konstaterar att det finns inte mindre än 18 nationaliteter på skolan och ännu fler språk.
Kenneth Persson är vaktmästare på bland annat Ljungdalaskolan. Förhoppningsvis har han av misstag inte fått med sig Ronaldo i någon låda.

Ge farfar’n i dig en ny chans chans

– Senior i skolan, fnyser Krister Persson där han går med bestämda steg i Ljungdalaskolans korridor. Jag är ju klassfarfar. Och då innebär det att han har en sisådär 250 barnbarn att bry sig om.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg