GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

90-åring drogs omkull vid rån

Malmö Vid femtiden på onsdagseftermiddagen kallades polis och ambulans till Köpenhamnsvägen.
Malmö • Publicerad 3 januari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid femtiden på onsdagseftermiddagen kallades polis och ambulans till Köpenhamnsvägen. En 90-årig kvinna hade blivit rånad på en tygkasse. I samband med rånet hade hon blivit knuffad in i en vägg och dessutom blivit omkulldragen.

Lena BreitnerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.