Annons

HIF matchar i Bromölla

FOTBOLL Hässleholms IF har precis smugit igång försäsongen på Österås konstgräs.
Sport • Publicerad 9 januari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Hässleholms IF har precis smugit igång försäsongen på Österås konstgräs. På fredag matchar HIF för första gången i år när Niclas ”Kneten” Lindeqvist ställer ett lag på banan i Sparbankshallen i Bromölla.

Precis som i fjol har Ifö Bromölla bjudit in till en sjumannaturnering där lagen hämtas från Blekinge och nordöstra Skåne.

Annons

På fredag spelas Grupp 1 (Skånegruppen) där HIF inleder mot Nosaby IF och ett prestigeladdat möte med förre HIF-tränaren Christian Folin. Därefter följer matcher mot Kristianstad FC och Ifö Bromölla (med förre IFK Hässleholmstränaren Daniel Nilsson).

Fredagen den 18 februari spelar Grupp 2 (Blekingegruppen) med Mjällby AIF, Asarums IF, Sölvesborgs GoIF och IFK Karlshamn.

Fredagen den 25 januari avgörs finalspelet. Placeringen i grupperna ligger till grund för kvartsfinalerna. Spelformen är sjumanna med elvamannamål och speltiden är 2x12 minuter.

Nosaby IF vann premiärupplagan och är alltså titelförsvarare i Bromölla.

Redaktion
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons