Annons

Ny tränartrio i IFK:s juniorlag

FOTBOLL IFK Hässleholm har gjort klart med ny tränartrio för juniorlaget.
Sport • Publicerad 9 januari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

IFK Hässleholm har gjort klart med ny tränartrio för juniorlaget. Huvudtränare blir Sergio Gonzalez från Kristianstad och han assisteras av Ola Wendel och Elias Ulfvik.

44-årige Gonzalez kommer närmast från Kristianstad FC:s U19-lag som han tränade fram till i somras. Han har tidigare haft tränaruppdrag i Kristianstads IS, Kristianstads FF:s ungdomslag och Åhus HBK.

Annons

53-årige Ola Wendel tränade IFK:s P16-lag 2016 och har också varit målvaktstränare i klubben.

19-årige Elias Ulfvik plockas upp från de egna leden och har spelat försvarare i juniorlaget fram till i år då han bröt benet i en match.

IFK Hässleholms U19-lag kommer att spela i den nationella division ett-serien där även IFK Osbys Calciolag återfinns.

IFK Hässleholm inleder på Påskbergsvallen mot Varbergs BoIS den första helgen i april och möter därefter Falkenbergs FF i hemmapremiären som spelas en vecka senare.

Även IFK Osby börjar seriespelet på bortaplan, mot Landskrona BoIS. I första hemmamatchen ställs Osby mot Varbergs BoIS.

Det första kamratderbyt avgörs på Österås IP i början av juni.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons