GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brutalt misshandlad: Trodde jag skulle dö

Hässleholm • Publicerad 10 januari 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Eivor NIlsson misshandlades och flera av hennes valpar stals.  Foto: Stefan Olofson/ARKIV
Eivor NIlsson misshandlades och flera av hennes valpar stals. Foto: Stefan Olofson/ARKIV

Hon ligger i en säng på sjukhuset i Kristianstad med igensvullna ögon, blåmärken, yrsel, skadad hand och en benfraktur.

[contentcards url="https://www.nsk.se/2019/01/10/maskerade-man-vid-valpstold/" one_line="true"]

Hon var inne hos hundarna i stallet – Golden retrievers – för att släppa ut dem när tre maskerade män dök upp och sprejade henne med rödfärg i ansiktet. De slog henne med en hårt föremål i huvudet flera gånger och vred hennes nacke.

Mamman såg sin nedblodade dotter, som bad henne ringa ambulans och polis.

Hon känner att händelsen kommer att sätta spår, men vet samtidigt att hon har klarat en mycket brutal misshandel.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.