FOTO: JOHANNES HÖGHÄLL JOHNSSON

De rätta svaren i Jannes Julnötter

Som vanligt kunde man konstatera att sportkunskapen är stor bland Norra Skånes läsare då deadlinen till Jannes Julnötter gick ut i tisdags.
Hela fem deltagare i frågesporttävlingen hade svarat rätt på samtliga 20 frågor.

Man kan inte annat än imponeras av våra läsares stor kunnighet i ämnet sport. Trots att frågeställaren ansträngde sig till det yttersta så var det inget som verkade påverka de svarande som precis som vanligt i stort sett svarade rätt på samtliga frågor.
I år så blir det två olika rader som godkänns då både tipstecknen 1 och 2 godkänns på fråga 16.
Det var meningen att den lilla halländska klubben Ränneslöv skulle spela i division sju den här säsongen. Men den 7 januari meddelades det på Hallands FF:s hemsida att Lidhults GoIF begärt sig ner i sjuan vilket betydde att Ränneslöv tog deras plats i sexan.
Ränneslöv kan för övrigt glädja sig över målvakten Karl-Johan Johnssons, som klubben fostrat, framgångar i sin klubb Guingamp. I veckan slog de ut mäktiga Paris SG i franska ligacupens kvartsfinal med Johnsson som säker sista utpost. För övrigt PSG:s första inhemska förlust i cupspel på fem år.

Den rätta raden 1: X 1 2, X 1 1, X 1 1, 2 1 X, 2 2 1, 1 2 1, X X.

Den rätta raden 2: X 1 2, X 1 1, X 1 1, 2 1 X, 2 2 1, 2 2 1, X X.
Den som vinner första priset i julnötstävlingen är Ronald Hansson, Byaliden 30, Hörja. Han kommer att få fyra trisslotter skickade till sig framöver.
De övriga vinnarna är Maj Grötting, Stenbocksgatan 4 C, Tyringe, Kjell Lindfors, Galthult 5276, Röke, Kalle Olsson, Beatabacken 22 B, Vittsjö, Inge Vilhelmsson, Stenbocksgatan 17 C, Tyringe, Uno Persson, Båtyxvägen 8, Kristianstad samt Bengt Olsson, Ebbarpsvägen 19, Osby. De vinner var sin trisslott.

Läs mer: