Emeli Alvmo utbildar sig till kock på restaurangskolan i Hässleholm. Ett yrke med stor bredd där kreativiteten kan flöda hur långt som helst. Eleverna besök av dessertmästaren Marie Skogström som visar hur man gör en bra dessert. Foto: Eva Solér
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Marie Skogström har massor av kunskap som hon delar med sig av till eleverna. Foto: stefan Olofson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Intresset för det industritekniska programmet är ännu sämre. FOTO: Eva Solér/ARKIV
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Desserter är enkla att bygga på ett smakfullt sätt. Här får eleverna plocka av alla frukter och bär. Foto: Stefan Olofson

En orgie i fantasi och smak

Hässleholm Det sista matgästen har med sig är minnet från desserten. Den är pricken över i och ska göras med omsorg.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du bytt till sommardäck?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar