FOTO: STEFAN SANDSTRÖM.

Tillfällig comeback för Mauritzon

När Tyringe tar emot Kalmar på söndagseftermiddagen gör Mathias Mauritzon tillfällig comeback på Tyrs Hov.

På lördagen blev det klart att den 28-årige Jonstorpsforwarden lånas in för en match.

– Vi dras med skador och sjukdomar i laget och behöver därför stärka upp forwardssidan. Jonstorp är spellediga och vi är tacksamma över att de hjälper oss med den här möjligheten, säger sportchef Filip Steensbjerre till lagets hemsida.

Mathias Mauritzon spelade i Tyringe säsongen 14/15 och noterades för 35 matcher och 14 poäng i division två.

Den här säsongen har han svarat för 24 poäng (11+13) i Jonstorp som håller till i tvåan.
– Mathias är en rutinerad spelare som utan större omställning klarar av utmaningen att gå in och göra jobbet som krävs för en match hos oss. Han vet vad som väntar på Tyrs Hov och han ser fram emot att komma hit och hjälpa laget. Det ska bli kul att se honom i vår omgivning igen och jag är glad att han tackade ja när han fick frågan, säger Steensbjerre.

Mauritzon kommer att spela i tröja nummer 9.