Ida Cederlund testar över 100 koppar kaffe varje dag.Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspeletPREMIUM
Ida Cederlund menar att det behövs både talang och träning för att kunna bedöma smaker. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspeletPREMIUM
Rostat och orostat kaffe. Akta dig förresten för att bita i det orostade – det är stenhårt.Foto: Håkan Jacobsson

Hon testar kaffesmaken

Ida Cederlund provsmakar mellan 100 och 150 koppar kaffe varje dag. Hon är sensoriker, en sådan som har extra koll på doft och smak; i hennes arbete ingår att se till att Zoegas kaffesorter smakar som de brukar.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg